Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ Τυνήσιος ξυλοκόπησε 75χρονη και αφέθηκε ελεύθερος!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Με πρωτοφανή αγριότητα επιτέθηκε σε ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας ένας 21χρονος Τυνήσιος, ο οποίος την ξυλοκόπησε αλύπητα το απόγευμα της Πέμπτης στη μέση της λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου να αρπάξει την τσάντα της!



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης εντόπισε την 75χρονη στη στάση του λεωφορείου στο ύψος του Πεδίου του Άρεως. Αδιαφορώντας για τους περαστικούς, ο Τυνήσιος επιτέθηκε στην ηλικιωμένη με βίαια χτυπήματα, ωστόσο εκείνη συνέχισε να κρατά σφιχτά την τσάντα της!

Για “καλή της τύχη” νεαρός που περνούσε από το σημείο, είδε την επίθεση και καταδίωξε τον Τυνήσιο, που τράπηκε σε φυγή. Από τις περιγραφές του χαρακτηριστικού tattoo του, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στου Γκύζη και τον συνέλαβαν.

Ο 21χρονος Τυνήσιος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, όπου φέρεται ότι υποστήριξε πως δεν μπορούσε να δικαιολογήσει γιατί άσκησε βία σε βάρος της ανήμπορης γυναίκας, ωστόσο, προέκυψε, ότι είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές για κλοπές και ληστείες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι Εισαγγελέας και Ανακριτής, θέτοντας του περιοριστικούς όρους, τον άφησαν ελεύθερο, ενώ την ίδια στιγμή  αστυνομικοί εκφράζουν την έντονη ενόχλησή τους, καθώς όπως επισημαίνουν στο Securitynews.gr “εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν την επόμενη ημέρα ελεύθερους. Είναι μέχρι να γίνει θανατηφόρο αδίκημα και να κατηγορείται πάλι η ΕΛ.ΑΣ”.


Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

1 σχόλιο: