Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

BΡΕΘΗΚΕ DNA THΣ 73ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΩΝ Β.ΡΟΜΑ ΠΟΥ «ΕΛΙΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, βρέθηκε DNA της 73 χρονης κάτω από το ύποπτο, μέχρι πριν, όχημα των γύφτων που δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα στην Κόρινθο όταν της άρπαξαν την αλυσίδα από το λαιμό και για να διαφύγουν πέρασαν από πάνω της.

Είναι θέμα ωρών να συλληφθούν οι δράστες ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Το ύποπτο ασημί Χιουντάι εντοπίστηκε σχεδόν ένα 24ωρο μετά το άγριο έγκλημα στον καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων. Ιδιοκτήτρια εμφανίζεται μία γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί αναζητούν τους δύο άνδρες που φαίνεται να το χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους.

«Ξεσκόνισαν» το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον κλειστό θάλαμο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, ανέβηκε σε ράμπα, όπου οι ειδικευμένοι αστυνομικοί του εργαστηρίου DNA επιχείρησαν την εξερεύνησή του σε όλα τα επίμαχα σημεία, όπως στο πλάι, στα ελαστικά, στα ακρόμπαρα, ημιαξόνια, τις αναρτήσεις και άλλα μεταλλικά μέρη, αναζητώντας γενετικό υλικό του 73χρονου θύματος.

Παράλληλα, εξερευνήθηκε και το εσωτερικό του αναζητώντας DNA και αποτυπώματα των δύο δραστών της άγριας δολοφονίας.

Dna βρέθηκε γιατί η εισαγγελία Kορίνθου καλύπτει τις φάτσες τους και δεν κάνει εισαγγελική διάταξη για δημοσιοποίηση στοιχείων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου