Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Αυτός είναι ο 20χρονος Σύρος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ που βί α ζε τρίχρονο αγοράκι



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη χθες, Πέμπτη για βιασμό ενός ανηλίκου τριών ετών!

Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA , γεννηθείς την 17-07-1998 στη Συρία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων, του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Όπως καταγγέλθηκε από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ο οποίοι ζουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων «Αγία Ελένη», το 3χρονο αγοράκι τους κακοποιήθηκε από 20χρονο Σύρο πρόσφυγα που πήγε στη δομή πριν από 40 ημέρες.

Η σεξουαλική κακοποίηση έγινε προχθές το απόγευμα και την επιβεβαίωσε εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε το παιδί. Χθες Πέμπτη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνέλαβε τον 20χρονο, τα στοιχεία του οποίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



Πηγή ➤ ΕΛ.ΑΣ.


13 σχόλια:

  1. Η κρεμάλα μόνο του χρειάζεται αυτού του ανώμαλου και να παραμείνει κρεμασμένος μέχρι να τον φάνε τα όρνια για να σταματήσουν και κάποιοι άλλοι που αρέσκονται σε παρόμοιες ανώμαλες καταστάσεις. Τα βλέπετε εσείς οι αριστεροί που σας αρέσει ο πολυπολιτισμός. Τι πολιτισμό να μας δώσουν αυτά τα ζώα ρε ντουβάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον παλιομαλακα!!!!! Να τον κλεισουνε μεσα και να τον σπανε στο ξυλο απο το πρωι μεχρι τ βραδυ!!!!σιχαμα ανωμαλε !ρε τι τερατα υπαρχουν στον κοσμο αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαλτε τον μεσα να καλοπερασει..... ο κωλο πουστας θα γινει καμαριερα σε κατι εισοβιτικα παιδακια μεσα ξυλο κ @@@@@@ καθε μερα να βλαστιμιση την ωρα που γεννηθηκε....δρομο ολοι ρε ανωμαλαρες.....κωλο πακιστανια ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι καλά τους ξέρουμε τους νόμους τους αύριο θα είναι έξω . Και δεν είναι Σύριος με την καμιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αισχος. Θα επρεπε καθε μερα να το λενε και να τον δειχνουν στις ειδησεις ολα τα καναλια για ενα μηνα.Να τον μαθουν ολοι. Φυλακη και με την αποφυλακιση του πακετο η απελαση του. Το καθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόψιμο το Ματζαφλάρι του και γαμήση στον κώλο 100 φορές την ημέρα εφόρου ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός μου άρεσε έτσι ξένε τα καθικικια

      Διαγραφή
    2. Σωστός έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται

      Διαγραφή
  7. As Paris diakopes mexri to keli 33 Kai thn diamonh tha thn analavoun ta kalopaida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύριος και Συρία και Σύριων......Η ΣΥΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΝΗΣΊ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα τον βαλουμε φυλακη να τον ταϊζοποτιζουμε και να βγει το καλοπαιδο να συνεχισει; Στα συνορα, απο εκει που μπηκε, σε βαρκα και στο καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακόμη να μάθετέ ότι η Σύρος είναι νησί των Κυκλάδων...Σύριος είναι παιδιά....έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή