Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Κακουργ ηματικές διώξεις στους 22 Πακιστανούς για το αιμ ατηρό επεισόδιο στο Τυμπάκι



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν νωρίτερα το πρωί, οι 22 Πακιστανοί που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ και οι 22 διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: συμπλοκή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επικοινωνία δημάρχου Φαιστού με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολίδάκης, με φόντο τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από μερικά 24ωρα στο Τυμπακί.

«Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ζητάμε να έρθει κάποιος στη Μεσαρά και να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί» είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Νικολιδάκης.

Αν και εχθές τα πνεύματα στην περιοχή είχαν ηρεμήσει, μιας και υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον κ. Νικολιδάκη «ο αναβρασμός που έχει κατευναστεί δεν ξέρουμε πότε θα ξεσπάσει ξανά».

7 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τους "χρειάζονται" οι Κρητικοί λαμογιο-αγρότες για δουλοπάροικους. Εξάλλου και η πολιτική τάξη στην Ελλάδα, είναι με τους αλληλέγγυος και δεν απελάζει ποτέ κανέναν λαθρομετανάστη. Ο σκοπός όλω τους είνα η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με μια πανσπερμία εθνών κυρίως μουσουλμάνων.

      Διαγραφή
  2. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...
    ΠΤΩΜΑΤΑ... ΠΤΩΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΜΑΤΑ...
    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραδειγματισμός η απέλαση τους ! Και όλων όσων ακολουθήσουν οποιοδήποτε παράπτωμα στο μέλλον ! Πακιστανών !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τους στείλουν στο Πακιστάν τά καθίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε κρεμασμα δημοσια και κοψημο τα χερια να δουμε οι αλλοι θα τολμησουν να κανουν τα ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να τους στείλουν πισω, θα ξαναρθουν.. Καταναγκαστικα εργα επρεπε να έχουμε, να δουλεύουνε δωρεαν για 12 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή