Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Αστυνομικός έκοψε κλήση σε γερμανικό περιπολικό της Frontex!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Κανονικότατα κόπηκε η κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα της Frontex στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, εξω ακριβώς από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπέιρου.
Πρόκειται για όχημα της Γερμανικής αστυνομίας, από τις δυνάμεις της Frontex που βρίσκονται στην περιοχή και περιπολούν καθημερινα στην.... Ελληνοαλβανική μεθόριο.
Το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα της Frontex ήταν παράνομα παρκαρισμένο για ώρα  πάνω στην διάβαση πεζών.
 Μπράβο στον αστυνομικό της τροχαίας Ιωαννίνων, που τόλμησε και το έκανε.
Η πράξη του στην κυριολεξία έγραψε ιστορία, αφού οι ίδιοι οι Αστυνομικοί και τα υπηρεσιακά οχήματα που οδηγούν θα πρέπει να δείχνουν στους υπόλοιπους οδηγούς το καλό παράδειγμα και όχι να γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα προς αποφυγή.
 
Φωτογραφίες-Λάμπρος Γάκης
 
Πηγή: epirusgate

3 σχόλια:

  1. Οι ίδιοι οι Αστυνομικοί και τα υπηρεσιακά οχήματα που οδηγούν θα πρέπει να δείχνουν στους υπόλοιπους οδηγούς το καλό παράδειγμα και όχι να γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα προς αποφυγή ένα μεγάλο Μπράβο.

    Ερώτηση αν ήταν Κάποιο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας (Περιπολικό) θα κοβόταν η κλήση? εκεί να σας δω και το μπράβο θα ήταν ακόμα πιο μεγάλο όταν θα φοράνε τη ζώνη αυτόματα μπαίνοντας μέσα στο περιπολικό και κάνοντας λιγότερες παραβάσεις χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και οχι απλά επειδή οδηγούν τα περιπολικό γιατί δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβός όπως τα λες φίλε, έχω πάρει κλήση από αστυνομικό πού βρομοκοπαγε τσίπουρο από το ένα χιλιόμετρο, και δεν μπορούσε να σταθεί καλά καλά στα πόδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ Η ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή