Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κρήτη : Συνελήφθη και ο δεύτερος ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή της Μεσάρας Ηρακλείου Κρήτης και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα στις 12 Νοεμβρίου.


Πρόκειται για τον 27χρονο Σύρο, Ίσα Μπαϊμάν, τα στοιχεία του οποίου όπως και η φωτογραφία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο άνδρας έκανε στην περιοχή αγροτικές εργασίες. Τον δράστη αναγνώρισε ο εργοδότης του από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 27χρονος κρατείται στο Ηράκλειο και πρόκειται να μεταφερθεί στη Χαλκίδα, προκειμένου να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο συνελήφθη στην Ολλανδία και άλλος κατηγορούμενος για το έγκλημα. Πρόκειται για τον 46χρονο Σύρο Γιουσέφ Χουράν. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Ολλανδικές Αρχές, κατόπιν σχετικού Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και έχει θα ζητηθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα προκειμένου να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.


Toυ Μιχάλη Τεζάρη


newpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου