Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

“ Ανήλικοι” οι δράστες της επίθεσης στον υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της ακραία βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη στο ΜΕΤΡΟ Ομονοία

Από εξέταση βιντεοληπτικού υλικού, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους δράστες της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ, στην αποβάθρα του Σταθμού Ομονοία.


Οι δράστες χωρίς μάσκες, μετά την επίθεση επί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα σε βάρος του εργαζομένου ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01) αποχώρησαν από τις αποβάθρες του ΜΕΤΡΟ Ομονοία. Απο το κλιμάκιο της ΔΕΕ εξετάστηκε και ο συρμός προκειμένου στα πειστήρια να συμπεριληφθούν και τα αποτυπώματα από τα καθίσματα που είχαν , με το δεδομένο ότι δεν φορούσαν γάντια.


Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές οι δράστες οι οποίοι γρονθοκόπησαν τον υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, ταυτοποιήθηκαν 


Οι δύο δράστες, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με ακραία βία τον Σταθμάρχη, όταν τους παρατήρησε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, να φορέσουν μάσκα και τους υπέδειξε να κατεβάσει ο ένας εξ αυτών τα πόδια του από κάθισμα.


Με κατάγματα στα άκρα και σπασμένα πλευρά ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ έλαβε εξιτήριο και βρίσκεται σε κατ οίκον νοσηλεία.

www.nantiareport.gr

12 σχόλια:

  1. αλλαγη νομοθεσιας εδω και τωρα, και στο αναμορφωτηριο, ξεσκιστετα τα κολοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω αφού τους πιάσουν να τους αφήσουν ελεύθερους μέχρι να γίνει το δικαστήριο ....παράκληση να αναφέρετε ώρα και μέρα που θα τους αφήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα στείλουν από εκεί που ήρθαν.να περάσουν καλά στην Αλγερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι καλύτερα να διώξουν όλους τους λαθροεισβολεις για να καθαρίσει ή Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά, οι μελλοντικοί δράστες θα έχουν σαν πρότυπο την τιμωρία τους.
    Οπότε θα αντιγράφουν τα πρότυπα ζούγκλας, ή τα πρότυπα της πολιτισμικής Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιμωρία με τον ίδιο τρόπο και απέλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να τους κανου τα ιδια και να τους στειλουν απο εκει που ηρθαν και να δικσουν και να βαλουντα προσοποτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε τι θα γίνει είμαι περίεργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα που απεδείχθη ότι είναι Ελληνόπουλα δεν κάνει κακό να κάνετε και λίγο αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή είναι η ρατσιστικη δημοσιογραφία τών πουλημένων κονδυλοφόρων του ρατσιστικού τοξου εναντίον των Ελλήνων αλλά: μπορεί να μήν ήταν Αλγερινοί οι εν λόγω δράστες & να έγραψαν μύδρους εναντίον τους ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πλην κάποιων τουρκικών φυλλάδων & ελληνόφοβων δημοσιογράφων ,όμως οι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΡΑ & ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ..ΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΜΕ & να .. ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ. Οπότε πάνε τα ανοιχτα παράθυρα & το κλειδί κάτω από το χαλάκι,τα ανοιχτα παράθυρα κλπ κλπ. Δείτε την Ελλάδα μας πρίν τήν εισβολή τών λαθροεποίκων αποβρασμάτων & ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΛΠ ..ΟΛΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ. Δικαίως λοιπόν όταν έχουμε πράξεις εγκληματικες στήν χώρα μας τύπου αλγερινών πακιστανών αφγανών κλπ φυσικα τούς δίνουμε τον ΟΡΟ που ταιριάζει τής χώρας προελέυσεως.

      Διαγραφή
  10. Δεν ειναι απλος ξυλοδαρμος οταν εισαι πεσμενος στο εδαφος και ο αλλος σε κλοτσαει στο κεφαλι !!Ειναι αποπειρα δολοφονιας και πρεπει ετσι να δικαζετε ειτε εισαι ανηλικος ειτε οχι !!Να εφαρμοστει ο νομος ηπαρχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ειναι απλος ξυλοδαρμος οταν εισαι πεσμενος στο εδαφος και ο αλλος σε κλοτσαει στο κεφαλι !!Ειναι αποπειρα δολοφονιας και πρεπει ετσι να δικαζετε ειτε εισαι ανηλικος ειτε οχι !!Να εφαρμοστει ο νομος ηπαρχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή