Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Πένθος στην ΕΛΑΣ- Κατέληξε Αξιωματικός Εκπαιδευτής της ΓΑΔΑ λόγω κορωνοϊού



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Πένθος για τις τάξεις της ΕΛΑΣ με το θάνατο εν ενεργεία Υπαστυνόμου με πολυετή εμπειρία ως Εκπαιδευτής της ΓΑΔΑ, ο οποίος είχε νοσήσει με κορωνοϊό



Ο 48χρονος Υπαστυνόμος Ά της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Κατσάς, υπηρετών ως Εκπαιδευτής στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, είχε νοσήσει με κορωνοϊό και συνεπεια παθολογικων αιτιών κατέληξε. Ο Υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ υπήρξε έγγαμος πατέρας δύο ανήλικων τέκνων.


Συνάδελφοί του, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του, ενώ κάποιοι θυμούνται το συμβάν με ένοπλη εμπλοκή του -τότε – Ανθυπαστυνόμου, τον Οκτώβριο του 2002. Εκτός υπηρεσίας, κοντά στην αφετηρία των λεωφορείων στη Γλυφάδα πυροβόλησε κι εξουδετέρωσε 23χρονο τσαντάκια- ληστή, -σεσημασμένος, με ποινικό μητρώο για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών- ο οποίος του επιτέθηκε με πέτρα και επιχείρησε να του αποσπάσει τσάντα από το όχημά του. Ο Ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ ταλαιπωρήθηκε επί σειρά ετών στα δικαστήρια, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με την επιβαρυντική διάταξη της υπέρβασης των ορίων αμύνης.

Η κηδεία του Θεόδωρου Κατσά, θα τελεστεί αύριο Τετάρτη(12/01) καί ώρα 12.00μμ από το νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου