Αρχικά δύο άνδρες με ένα βρέφος αγκαλιά έφτασαν με ταξί στο σταθμό μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω. Η στάση τους έβαλε σε υποψίες από την αρχή μία δημοτική υπάλληλο, ενώ όταν κατέφτασαν οι δύο δημοτικοί αστυνομικοί παρατήρησαν τη νευρικότητα των δύο νεαρών ατόμων καθώς επίσης ότι δεν είχαν επάνω τους κάποιο προσωπικό αντικείμενο του βρέφους.

Οι δύο άνδρες πέφτοντας σε αντιφάσεις είπαν στους αστυνομικούς ότι είχαν πάρει το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας του προκειμένου να το πάνε μία βόλτα. Σε επικοινωνία που έγινε με τη μητέρα του βρέφους η ίδια δήλωσε ότι γνώριζε τον ένα από τους δύο άνδρες που όπως δήλωσε της πήραν το παιδί μέσα από το σπίτι.

Ακολούθησε σύλληψη των δραστών οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω με τη κατηγορία της αρπαγής βρέφους. Οι δράστες ομολόγησαν τελικά ότι είχαν κλείσει ραντεβού με τους αγοραστές προκειμένου να πουλήσουν το αγοράκι.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους. Το περιστατικό  έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας γιατί εντοπίστηκαν πολλά μελανά σημεία στην υπόθεση.

Ακολουθεί video του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA :