Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Υγειονομικοί σε αναστολή επανέφεραν βρέφος- Επέβαινε σε λεωφορείο και ο οδηγός σταμάτησε στο Υπ Υγειας



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Βρέφος με τη μητέρα του επέβαλαν σε αστικό λεωφορείο όταν κατέρρευσε με εισρόφηση, και ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο έξω από το Υπουργείο Υγείας και ζήτησε βοήθεια από υγειονομικούς σε αναστολή



Το λεωφορείο της γραμμής “054” εκτελούσε δρομολόγιο (17/11) ενω μεταξύ των επιβαινόντων υπήρχε μητέρα με το 2μηνων βρέφος τής. Όταν αντιλήφθηκε ότι το μωρό της δεν αναπνέει άρχισε να αναζητά βοήθεια και ενημερώθηκε ο οδηγός Βασίλης Κατρόπουλος, εν κινήσει στο κέντρο της Αθήνας σταμάτησε το λεωφορείο. Καθώς εκτελούσε δρομολόγιο επί της Αριστοτέλους, πλησίον του Υπουργείου Υγείας, ο επαγγελματίας αυτοκινητιστής, πήγε τρέχοντας προς την είσοδο καθώς θυμήθηκε ότι στο χώρο βρίσκονται Υγειονομικοί σε αναστολή και τους ζήτησε βοήθεια.


«Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι», προσπαθώντας να καλέσει το ΕΚΑΒ ανέφερε ο Ερωτόκριτος Ζληντίδης. «Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς σε αναστολή και τέσσερις εξ αυτών γιατροί μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.


Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από 6 με 7 λεπτά μετέβησαν στο σημείο δύο μηχανές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβαν  το βρέφος και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου .


Πηγή ➤https://www.nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου