Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Εξάρχεια: Ταυτοποιήθηκε Σύρος, με αποφυλακιστηριο απο το ΣΚ Γρεβενών για σεξουαλικά αδικήματα, ως ο «δράκος των Εξαρχείων»



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΤαυτοποιήθηκε ο δράστης των σεξουαλικων επιθέσεων σε νεαρές γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων, και έχει πρόσφατα αποφυλακιστει από Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης


Σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για 23χρονο Σύρος ο οποίος έλαβε αποφυλακιστηριο από το ΣΚ Γρεβενων, τον περασμένο Αύγουστο, καθώς εξέτειε ποινή κάθειρξης- από τον Αύγουστο του 2022 έως και τον Αύγουστου του 2023- για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 70χρονης Βουλγαρας στην περιοχή του Αλίμου.


Πρόκειται για το δράστης σεξουαλικων επιθέσεων σε τρεις γυναίκες, μία δικηγόρος, μία γιατρό και 13χρονη μαθήτρια,  στην περιοχή των Εξαρχείων και αναζητείται από ειδική ομάδα που έχει συσταθεί για τη σύλληψή του. Μετά τη δημοσιοποίηση των τριών καταγγελιών, μία ακόμα 40χρονη παθολόγος,  κατήγγειλε επίθεση σε βάρος της (16/11-17.00) εντός κτιρίου της οδού Στουρνάρη. Την επίθεση έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και η υπόθεση συσχετίσθηκε με τις άλλες τρείς καταγγελίες σε μια δικογραφία.σε μια δικογραφία.

Την υπόθεση που είχε αρχικά αναλάβει το ΤΑ Εξαρχείων,  μετά τη δημοσιότητα που έλαβε και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κυκλοφόρησαν σε ΜΜΕ, ζήτησε και έλαβε τη δικογραφία σε προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σε εκτεταμένες αναζητήσεις από την ειδική ομάδα της Ασφάλειας Εξαρχείων,  με τη φωτογραφία του να έχει διαμοιραστεί σε ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ,  ο Σύρος καταζητουμενος ως «δράκος των Εξαρχείων» συνελήφθη


Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Σύρος καταζητουμενος για τις επιθέσεις σε τρεις γυναίκες και ανήλικη στην περιοχή των Εξαρχείων  σε αναζητήσεις στο κέντρο της Αθήνας και με ενεργοποίηση “πληροφοριοδοτών” εντοπίσθηκε (21/11-23.00) και συνελήφθη στην περιοχή της πλατείας Κάνιγγος.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου