Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Νέες μοτοσυκλέτες για την Άμεση Δράση



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤H παραλαβή 44 νέων μοτοσυκλετών, έγινε παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης.


Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, παρελήφθησαν 44 νέες δίκυκλες μοτοσικλέτες υπηρεσιακού χρωματισμού, με σκοπό την ενίσχυση της Άμεσης Δράσης σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Οι εν λόγω μοτοσικλέτες, αποκτήθηκαν με σύμβαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μέσω συγχρηματοδότησης Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτές, 34 κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και 10 στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή την παραλαβή των νέων μοτοσυκλετών, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε:

«Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του αξιόμαχου της Ελληνικής Αστυνομίας παραλαμβάνουμε σήμερα 44 μοτοσικλέτες, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Συνεχίζουμε αποφασιστικά με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών».

Δοκιμασμένη λύση με τη σφραγίδα της Suzuki Motorcycles

Οι καινούριες μοτοσικλέτες που παρέλαβαν οι δυνάμεις της αστυνομίας είναι οι Suzuki V-Strom 650. H συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ανήκει στην κατηγορία sport adventure και έχει αγαπηθεί από το κοινό για τον πολυτάλαντο χαρακτήρα της και την ευκολία με την οποία φέρει εις πέρας όσα της ζητήσει ο αναβάτης. Τα χαρακτηριστικά της είναι ιδανικά για το δύσκολο έργο των ανθρώπων της αστυνομίας αφού έχουν ένα ευέλικτο και ασφαλές όχημα στα χέρια τους το οποίο μπορεί να κινηθεί στην άσφαλτο και στο χώμα.

Η Suzuki V-Strom 650 είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο V2 κινητήρα 645 κ.εκ. απόδοσης 70 ίππων ο οποίος συνεργάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και υψηλής τεχνολογίας τροφοδοσία. Το πλαίσιο είναι ανθεκτικό αλουμινένιο περιμετρικό και οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι χυτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν ABS.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου