Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Δάφνη: Κατέρρευσε η μητέρα της 17χρονης που έπεσε από ταράτσα – Τα πρώτα σενάρια της ΕΛ.ΑΣ.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤«Παγωμένη» παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την τραγική είδηση για την 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από ταράτσα κτιρίου στη Δάφνη, και έχασε ακαριαία την ζωή της.


Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (11/03), στην οδό Αλεξάνδρειας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι η οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πιθανότατα κάποιο προσωπικό ζήτημα που αντιμετώπιζε η 17χρονη, την οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Στο σημείο βρίσκονται συμμαθητές της 17χρονης, τόσο από το Γυμνάσιο, όσο και από το Λύκειο που φοιτούσε, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η μητέρα της 17χρονης μόλις συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, κατέρρευσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αττικής, προκειμένου να συνέλθει.


Σύμφωνα με το Mega, η 17χρονη μόλις επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο, είπε στον αδελφό της «ανεβαίνω λίγο στο σημείο που καθόμαστε για να χαλαρώσω. Είμαι φορτισμένη» και στη συνέχεια φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα, να κλείδωσε και να κατέληξε στο κενό.


Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της μοιραίας πτώσης και το αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου