Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Πώς έγινε η φονική συμπλοκή στο σούπερ μάρκετΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Φονική συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, στον Πειραιά.


Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας απέκλεισαν τον δρόμο στην Ακτή Μουτσοπούλου. Το περιστατικό έγινε μέσα σε σουπερμάρκετ, στο Πασαλιμάνι ενώ υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι στον χώρο.

Δύο Κούρδοι εισήλθαν στο σουπερμάρκετ και στάθηκαν στο μανάβικο που ήταν στην είσοδο. Ένας ομοεθνής τους ακολούθησε από πίσω, μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο ένας από τα θύματα τράβηξε και εκείνος όπλο αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει και σωριάστηκε νεκρός ενώ ο δεύτερος που ήταν μαζί του τραυματίστηκε σοβαρά.


Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού της Αμέσου Δράσεως 800 μέτρα από το σημείο, όπου στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει αλλά δεν έκανε χρήση του όπλου του εναντίον τους, μέχρι που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και ο δράστης στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται, ενώ έξω από το σουπερμάρκετ προσήχθη ένα ακόμη άτομο, Τούρκος κατά δήλωση του που ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίζει και τους τρεις εμπλεκόμενους και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να καταθέσει.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου