Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ηλεία: Αυτός είναι ο άντρας που προκάλεσε πανικό μέσα σε τράπεζα - Οι φωνές στον ταμία ξεσήκωσαν την περιοχή!

Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη μέρα, πήρε απρόβλεπτη τροπή μέσα στο τραπεζικό υποκατάστημα...

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε  νωρίς το μεσημέρι , όταν σε τραπεζικό υποκατάστημα της Αμαλιάδας, ένας 53χρονος, που βρίσκονταν μέσα αρκετή ώρα, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Κάποια στιγμή πήγε να βγάλει από την τσέπη του ένα μαχαίρι, το οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν με την σύλληψή του.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι, όταν από το υποκατάστημα στην οδό Δεληγιάννη, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αμαλιάδας, άρχισαν να ακούγονταν φωνές. Οι υπάλληλοι κατάφεραν και ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσα σε δευτερόλεπτα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, κύκλωσαν τους γύρω δρόμους, θεωρώντας αρχικά ότι ίσως επρόκειτο για ληστεία, όπως εξάλλου και το πλήθος κόσμου, που είχε μαζευτεί στην είσοδο.

Με γρήγορες κινήσεις, οι αστυνομικοί μπήκαν στην τράπεζα και αιφνιδίασαν τον 53χρονο, ο οποίος αντιστέκονταν και κατηγορούσε την τράπεζα. Άμεσα τον ακινητοποίησαν, του πήραν το μαχαίρι, που είχε μήκος περίπου 20 εκατοστά και τον έβγαλαν έξω. Τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 53χρονος έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ψυχιατρικό ιστορικό, και το τελευταίο διάστημα φέρεται να επισκέπτονταν πολύ συχνά την συγκεκριμένη τράπεζα, όπου κάθονταν για κάποια ώρα χωρίς να προκαλεί προβλήματα… Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του «επεισοδίου» πιθανότατα δεν είχε λάβει την αγωγή που έπρεπε να λαμβάνει και ίσως να ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου