Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Αγώνας δρόμου από Πανούση για τα όρια ηλικίας σε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας.


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤
Σε διαρκή επικοινωνία βρίσκεται ο Γιάννης Πανούσης με τα συναρμόδια υπουργεία, ούτως ώστε να μετριαστεί... όσο γίνεται η "ζημιά" από την τροπολογία για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των στρατιωτικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.


Το δεδομένο είναι πως η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν βλέπει με καθόλου "καλό μάτι" την τροπολογία για τα όρια συνταξιοδότησης στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.

 "Βόμβα" στις ΕΔ με τροπολογία για το συνταξιοδοτικό - Δεν ψηφίζει ο Καμμένος!


Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανακοίνωση του υπουργείου:

"Η αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας στον υπό συζήτηση νόμο, που αφορά τον προσδιορισμό ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς και τον τρόπο υπολογισμού και καταβολής της σύνταξης αυτών, βρίσκει ριζικά αντίθετη την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων άσκησης των καθηκόντων του ανωτέρω προσωπικού".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείο είναι σε άμεση επικοινωνία με τα συναρμόδια υπουργεία, προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο θέμα που έχει προκύψει, αφού τα μέτρα της συγκεκριμένης τροπολογίας είναι ιδιαιτέρως σκληρά.

Αναζητείται, λοιπόν, η κατάλληλη φόρμουλα ούτως ώστε να μετριαστεί η ζημιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου