Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Διαβάστε τι έγινε στη συνέχεια όπως μας τη διηγήθηκε γιατρός…
Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών … (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι!αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως)…..
Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:
–Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!
Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά. Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.
Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
–Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά. Το παιδί σου όμως, όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο! Γεννήθηκε τυφλό!
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε


16 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιδί δε φταίει σε τίποτα. ... ας τυφλονόταν αυτός ο πουτάνας γιός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το παιδί δε φταίει σε τίποτα. ... ας τυφλονόταν αυτός ο πουτάνας γιός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑΙ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το συμβάν δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια ρε παιδιά άλλα με ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός ένας μουσουλμάνος να ζητάει κάτι και πάντα να του κάνουν το χατήρι. Εγώ προσωπικά θα τον έλεγα πάρε την γυναίκα σου να στην ξεγενήσει ο αλλάχ αν θέλεις αν δεν θέλεις στα παπάρια μου. ήρθες στην χώρα μου δεν σε φέραμε. Όπως λοιπόν τα ζώα τα μαθαίνουμε τρόπους έτσι λοιπόν και αυτοί θα πρέπει να μάθουν να σέβονται την χώρα που παράνομα ζούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο θεός στον οποίο πιστεύουμε διακηρύσει την αγάπη και τη συγγνώμη.Δεν τιμωρός κι εκδικητής.Συνεπώς δεν μπορεί Αυτός να τύφλωσε το άκακο παιδάκι.Διαφορετικό είναι το θέμα της στάσης των ιθυνόντων,που θάπρεπε να είναι ανυποχώρητοι:Εμείς αυτοί είμαστε και σ' όσους αρέσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι το συζητάμε?????????????καλα να παθουμε.θελαμε να κανουμε τους καλους σε αυτους.ΚΑΙ ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.Ας ημασταν εμεις στη Συρια θα μας εκοβαν το κεφαλι αν ζητούσαμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμος που δεν εχει ουτε το θαρρος της γνωμης του ... αλλος ενας αρουκαρος

      Διαγραφή
  9. Πρεπει μα σεβομαστε τη θρησκεια της χωρας που μας φιλοξενει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχετε ακούσει το:
    Αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα?
    Ζάχαρο είχε ο ένας από τους δυο ή και οι δυο και να το αποτέλεσμα.
    Κακώς βέβαια κατέβασαν την εικόνα. αν πήγαινα εγώ στο δικό του νοσοκομείο έπρεπε να απαιτήσω να κατεβάσει το δικό του? Λίγο σεβασμός στο λαό που τον φιλοξενεί και τον ανέχεται δεν βλάπτει. αν δεν του αρέσει να πάει αλλού Αυτοί πρεπει να προσαρμοστούν εδώ και όχι εμείς σε αυτούς Εξάλλου δεν τους καλέσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to ipes opos to skeftomoyna ! ne stin anthropia na voithame toys distixismenoys k na xekoliazoume tous poromenoys k anegefalkoys poy irthan se mia xora xoris na toys kalesoyme k toys dixnoyme simparastasi k ayti anti gia eyxaristo prokaloyne tin tixi toys !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to σφάλμα είναι στο ότι κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας. Ας προσαρμοστούν σε αυτά που βρήκαν. Οχι εμείς με αυτούς που ήρθαν. Οπως έκαναν και οι αυστραλοί και οι Καναδοί. Να νοιώσουν στο πετσί τους ότι αυτοί ήρθαν εδώ να σωθούν, θα προσαρμοστούν στα δικά μας ήθη και έθιμα και θρήσκευμα. ειδάλως ας γυρίσουν πίσω στη χώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BRE den gamiountai leo ego oloi tous kai o ALAH MAZI TOUS !!!AMA O alah tous leei pos, einai kalo nne skotonoun antropous kai tha pane ston paradiso ....totes SKATA STA MOUTRA tous kai aytoi kai oi thriskeia m tous ... poli psila ton peirane ton AMANE...!!ARKETA anehomastai TIN AFIOLTIMIA TOUS !!!thrasos !!! GAMO TA MISALIA pou FORANE !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή