Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Καρδίτσα: Δεν υπάρχει νόμος που να μην τον παραβίασε!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Πλούσια τα ευρήματα από την έρευνα των Αρχών
Με τόμο… εγκυκλοπαίδειας μοιάζει η δικογραφία που σχημάτισαν οι άνδρες της Ασφάλειας για ένα νεαρό που συνέλαβαν μετά από έρευνα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ύστερα από πληροφορίες που ανέφεραν ότι εμπλεκόταν εμπλεκόταν σε κλοπές! Σύντομα διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε νόμος του κοινού ποινικού δικαίου που να μην είχε… παραβεί!

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι και την αποθήκη του 29χρονου υπόπτου, οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα δίκυκλα που είχαν τροποποιηθεί αυτοσχέδια μέσα, πλήθος σκελετών, εξατμίσεων, κινητήρων και άλλων ανταλλακτικών και εξαρτημάτων από μηχανάκια. Ο ένας σκελετός προερχόταν από μοτοποδήλατο που είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής στις 19 Σεπτεμβρίου του 2011 (!) και ένας κινητήρας από μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί στις 28 Ιουνίου 2013 από την Καρδίτσα!

Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του δύο υπολογιστές, μια οθόνη, ένα ηχοσύστημα, τρία τρυπάνια, τρεις τροχούς και πλήθος ηλεκτρικών συσκευών που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και οι ιδιοκτήτες τους αναζητούνται. Ακόμη, κατά τις έρευνες βρέθηκαν 35 κυνηγετικά φυσίγγια, έξι σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων και δύο μαχαίρια, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και 43 φυτεμένοι σπόροι κάνναβης, αφορολόγητος καπνός, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ και ένας ανιχνευτής μετάλλων!

Μετά από όλα αυτά, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας άσκησε στον 29χρονο δίωξη… «μαμούθ» για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου