Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ρήμαζαν αγροκτήματα και μαγαζιά στις Σέρρες


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤
Κρατούσαν για λογαριασμό τους όσα από τα κλοπιμαία δεν μεταπωλούσαν, τα μέλη μιας σπείρας που είχε ρημάξει επιχειρήσεις
Κρατούσαν για λογαριασμό τους όσα από τα κλοπιμαία δεν μεταπωλούσαν, τα μέλη μιας σπείρας που είχε ρημάξει επιχειρήσεις και αγροκτήματα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών από τον Μάρτιο του 2013 ως τον περασμένο Μάιο.

Έτσι, τα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξιχνίασαν τις διαρρήξεις σε τρία καταστήματα και τέσσερα αγροτεμάχια, από τα οποία οι δράστες είχαν αρπάξει μεταλλικές κατασκευές, εργαλεία, μηχανήματα και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Μαζί, κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 32χρονου μέλους της σπείρας που χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Σε βάρος του και των συνεργών του ηλικίας 32, 38 και 55 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και οι συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες.

*** Μια διάρρηξη και μια απόπειρα σε σπίτια του Άργους με διαφορετικούς δράστες, εξιχνίασαν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας. Στην πρώτη περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου Αλβανού για κλοπή που είχε γίνει στις 10 Μαρτίου, ενώ στη δεύτερη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 38χρονου Έλληνα για την απόπειρα κλοπής που είχε γίνει φέτος στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου