Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Χανιά: Χειροπέδες σε σπείρα που έκλεβε χρηματοκιβώτια ξενοδοχείων - Ποιοι συνελήφθησαν (Φωτό)!


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤

Η αστυνομική έρευνα απέφερε καρπούς με αποτέλεσμα να έχουμε συλλήψεις και αποκαλύψεις...

Σημαντική επιτυχία για την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, η εξάρθρωση σπείρας - φαντομάδων οι οποίοι είχαν ρημάξει τα δωμάτια ξενοδοχείων στα Χανιά και ειδικά στην περιοχή του Πλατανια. Όπως ανακοίνωσε και η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν, ένας 32χρονος απο το Μαρόκο, ένας 25χρονος απο την Παλαιστίνη και μια 24χρονη Χανιώτισσα, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμα, δύο Αλγερινοί 34 και 31 ετών.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο, οι δράστες προέβαιναν σε κλοπές - διαρρήξεις με τη μέθοδο της αποκόλλησης χρηματοκιβωτίων (safe-box), τα οποία ήταν στερεωμένα σε σταθερά σημεία-τοίχους, από δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, τα οποία περιείχαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Κατά τα διάρκεια της επιχείρησης, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή και κατασχέθηκαν δέκα διαρρηγμένα χρηματοκιβώτια. Χθες (18.09.2015) μεταμεσονύκτιες ώρες, εντοπίστηκαν ο 32χρονος, ο 25χρονος και η 24χρονη να κινούνται με Ι.Χ. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς 49 γραμμαρίων, πέντε κινητά τηλέφωνα και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατά τη σύλληψη τους ο 32χρονος με τον 25χρονο προέβαλαν αντίσταση.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 32χρονος με τον 25χρονο σε προγενέστερο χρόνο, προσπάθησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο από δωμάτιο ξενοδοχείου, έγιναν όμως αντιληπτοί και διέφυγαν.

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr
Πηγή: flashnews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου