Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΑΘΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ απείλησαν οδηγούς με μαχαίρι στη Χίο!Δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Οι αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο το μεσημέρι της Παρασκευής και διαμαρτύρονταν επειδή δεν τους επιτρέπεται να φύγουν σε χώρες της Ευρώπης - Όταν οι διερχόμενοι οδηγοί βγήκαν από τα οχήματά τους ένας από τους μετανάστες έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τους τραυματίσει,
Λίγο έλειψε να γίνει μακελειό στη Χίο, από δύο Ιρανούς παράτυπους μετανάστες που βγήκαν από το hot spot στην περιοχή της Σούδας και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραμονή τους στο νησί.

Οι αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο το μεσημέρι της Παρασκευής και διαμαρτύρονταν επειδή δεν τους επιτρέπεται να φύγουν σε χώρες της Ευρώπης. Όταν οι διερχόμενοι οδηγοί βγήκαν από τα οχήματά τους και τους ζήτησαν να αφήσουν ελεύθερη την κυκλοφορία, ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τους τραυματίσει, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει!

Αμέσως παρενέβησαν αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, αλλά οι Ιρανοί προέβαλαν σθεναρή αντίσταση χωρίς τελικά να αποφύγουν τη σύλληψη. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου με κατηγορίες για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, παρακώλυση συγκοινωνιών και αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου