Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ δήλωση από τον Ζουράρι μέσα στο υπουργείο Παιδείας!!! «Και να χάσουμε μερικά νησιά, ΔΕΝ πειράζει»!!!

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤  Θα ζητήσει ο Καμμένος την παραίτηση του, όπως του Μουζάλα;
Απίστευτη δήλωση από τον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι. Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο είπε και προκάλεσε σοκ στους παρισταμένους πως «και να χάσουμε μερικά νησιά, δεν πειράζει»!

Η αναφορά του υφυπουργού Παιδείας μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, που ήταν παρών και έσπευσε να διευκρινίσει πως «αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά»…

«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν», ήταν η ακριβής έκφραση του Κώστα Ζουράρι, που συμπλήρωσε ακόμα πως η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση, «τελεί υπό απειλήν».

Και να σκεφτεί κανείς πώς ο Κ. Ζουράρις προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του κόμματος να έχει έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με την Τουρκία και να δηλώνει καθημερινά πώς η Ελλάδα δεν πρόκειται να παραχωρήσει σπιθαμή εδάφους και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα όταν και όποτε απαιτηθεί.

Η δήλωση αυτή του κ. Ζουράρι μπορεί να προκαλέσει και πολιτικές εξελίξεις δεδομένου ότι ο Πάνος Καμμένος όταν ο Γιάννης Μουζάλας ανέφερε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ζήτησε την παραίτηση του, επισημαίνοντας πώς οι εθνικές γραμμές για το κόμμα του είναι αδιαπραγμάτευτες.

pentapostagma.gr/www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου