Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Αυτή η είδηση από την Σουηδία μας άφησε άφωνους (ΒΙΝΤΕΟ)

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι
Σουηδικό δικαστήριο καταδίκασε μουσουλμάνο «μετανάστη» μόνο σε δύο μήνες φυλάκιση, επειδή βίασε στον πρωκτό 13χρονο κοριτσάκι!!!
Επιπλέον το δικαστήριο επέβαλλε στον παιδοβιαστή Mohammed χρηματική αποζημίωση 2.800 δολαρίων στο θύμα, ενώ του επέβαλλε δικαστική επιτήρηση.
Οι δικαστές, σοκάροντας τους πάντες, ισχυρίστηκαν πως οι κατηγορίες εναντίον του μουσουλμάνου πρέπει να είναι επιεικείς, διότι εκείνος ισχυρίζεται πως ήταν 17 ετών όταν έλαβε χώρα ο βιασμός τον Δεκέμβριο του 2016 σε σχολείο στο Jämtland County της Κεντρικής Σουηδίας.
Η σουηδική εφημερίδα «Express» μεταδίδει:
«Ο 17χρονος, που τώρα είναι 18χρονος, τράβηξε ένα 13χρονο κορίτσι στις σχολικές τουαλέτες, κλείδωσε την πόρτα και την βίασε. Κατά την διάρκεια της δίκης η ηλικία του βιαστή ήταν μεγάλο θέμα».
Του σουηδικό δικαστήριο δέχτηκε «συριακά χαρτιά» του Μοχάμεντ, τα οποία τον παρουσίαζαν 17 όταν έγινε το έγκλημα, την ώρα που σουηδικά έγγραφα έδειχναν πως ήταν 18, όταν εισήλθε στην χώρα.
Ο Μοχάμεντ κατηγορήθηκε και για βιασμό 14χρονου κοριτσιού κάτω από παρόμοιες συνθήκες, αλλά το Πρωτοδικείο απεφάνθη πως επρόκειτο για κακοποίηση παιδιού και όχι βιασμό, καθώς όπως είπαν οι δικαστές υπήρχε αποδοχή από το κορίτσι ή για να το πούμε λαϊκά τα ήθελε και τα έπαθε.
Επιπλέον, πέντε Αφγανοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι βίασαν ένα αγοράκι, τραβώντας παράλληλα βίντεο με τις πράξεις τους, δεν θα απελαθούν, γιατί όπως λένε οι σουηδικές Αρχές «η πατρίδα τους είναι πολύ επικίνδυνη»!!!
Τα εγκλήματα μεταναστών δεν τιμωρούνται παραδειγματικά και θάβονται σκόπιμα. Κατά τα άλλα είναι κακός ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θέλει να βάλει φρένο στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, κάτι που πρέπει να γίνει και στην Ευρώπη, καθώς οι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι μπορούν να μείνουν στην ζάμπλουτη Σαουδική Αραβία, η οποία διαθέτει τεράστιους κλιματιζόμενους χώρους φιλοξενίες που «κάθονται».
Τέτοιου είδους ποινές θα στείλουν το μήνυμα πως ο βιασμός παιδιών στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) δεν τιμωρείται παραδειγματικά ή και καθόλου, με συνέπεια οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι έχουν το ελεύθερο από την θρησκεία τους να πλαγιάζουν με παιδιά, να ξεσαλώνουν!
Υπενθυμίζεται πως την Πρωτοχρονιά, το κέντρο της σουηδικής πόλης Μάλμε είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, όταν συμμορία από μουσουλμάνους μετανάστες άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας χάος.
Οι μουσουλμάνοι φώναζαν «Τζιχάντ» και προέβαιναν σε κάθε είδους βανδαλισμού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία. Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν με τα αυτοκίνητά τους, φοβόντουσαν να τα εγκαταλείψουν και να επέμβουν, ενώ το ίδιο έκαναν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έτρεξαν να κρυφτούν, προκειμένου να «μην ρισκάρουν την ζωή τους».
EL.GR

1 σχόλιο:

  1. Αυτα ειναι προοδος.Μην κατηγορουμε τους αθωους μουσουλμανους.Ετσι μεγαλωσαν.Ας ανοιξουμε την αγκαλια μας να τους δεχθουμε.Εξ αλλου εμεις ειμαστε απολυτιστοι και για αυτο τους καλουν οι κυβερνοντες να ερχονται εδω για να μας εκπολιτισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή