Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Σκληρός σερίφης της Φλόριντα "δεν μασάει"σε εμπόρους ναρκωτικών: Ερχόμαστε, τρέξτε! ΒΙΝΤΕΟ !

beteranizhta.blogspot.gr


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ο σερίφης της Φλόριντα "δεν μασάει". Με ένα επικό ατρόμητο βίντεο - μήνυμα απευθύνεται στους εμπόρους ναρκωτικών που επιλέγουν την περιοχή του για να πουλήσουν ηρωίνη
Αυτό το βίντεο - μήνυμα στο facebook του σερίφη της της Lake County, πολιτείας της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Peyton Grinnell, μοιάζει να είναι βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία, κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.
"Ερχόμαστε για εσάς" δηλώνει σε αυστηρό τόνο, απευθυνόμενος στους εμπόρους ναρκωτικών της περιοχής ο σερίφης, έχοντας τέσσερις "μυστικούς πράκτορες" στο πλευρό του, οι οποίοι φοράνε μαύρα γυαλιά και κουκούλες.
Ο σερίφης Peyton Grinnell, προέβη στο εν λόγω βίντεο σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη κρίση εμπορίου ηρωίνης που αντιμετωπίζει η πόλη του.
"Μυστικοί πράκτορές μας έχουν ήδη αγοράσει ηρωίνη από πολλούς από εσάς, απλώς περιμένουμε τα εντάλματα σύλληψής σας να ολοκληρωθούν. Εάν οι πράκτορές μας μπορούν να δείξουν τη συνάρτηση της σχέσης ανάμεσα σε εσάς, τους εμπόρους του δηλητηρίου, και των ανθρώπων που πεθαίνουν από υπερβολική δόση, θα κατηγορηθείτε για φόνο. Απολαύστε το γεγονός πως θα πρέπει να κοιτάτε πίσω από την πλάτη σας μήπως είναι σήμερα η ημέρα που ερχόμαστε για εσάς", ακούγεται να λέει στο βίντεο.
"Απολαύστε την προσπάθεια να κοιμηθείτε απόψε, αναρωτώμενοι εάν απόψε θα είναι η νύχτα που οι ειδικές μας δυνάμεις θα ανατινάξουν την είσοδο του σπιτιού σας. Ερχόμαστε για εσάς, τρέξτε", προειδοποιεί προτού αποχωρήσει με την ομάδα του σε βηματισμό.
                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου