Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Απελευθερώθηκε ο Μαυρίκος χωρίς να ζητήσουν λύτρα οι απαγωγείς



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Οι δράστες φέρεται να μην ζήτησαν λύτρα από την οικογένεια του επιχειρηματία που χειρίστηκε την υπόθεση προσωπικά. Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα φωτιστούν από την κατάθεση.


Σε κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής καταθέτει ο 51χρονος επιχειρηματίας που είχε πέσει θύμα αρπαγής την περασμένη Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε φιλικό του σπίτι όπου έχουν μεταβεί οι αξιωματικοί της Ασφάλειας και τον εξετάζουν για την οκταήμερη ομηρία του.

Το πρωί της Παρασκευής ο ίδιος ο 51χρονος τηλεφώνησε στην Ασφάλεια ενημερώνοντας για την απελευθέρωσή του, λέγοντας ότι οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο και βρίσκεται στο σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Το ραντεβού με τους αρμόδιους αξιωματικούς γίνεται σε άλλο σπίτι επίσης φιλικό του επιχειρηματία.

Οι δράστες της αρπαγής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ζήτησαν λύτρα από την οικογένεια του 51χρονου και ό,τι συνέβη φαίνεται ότι το χειρίστηκε ο ίδιος προσωπικά. Οι λεπτομέρειες αναμένεται να φωτιστούν από την κατάθεση του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου