Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Βράβευσε τους Αιγύπτιους …Αλλά ξέχασε τους Έλληνες ψαράδες ο Πρόεδρος!!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Η Ελληνική πολιτεία, αναγνωρίζοντας την αυτοθυσία των Αιγυπτίων τους βράβευσε , αποδίδοντάς τους την ελληνική ιθαγένεια!!!….Αλλά  Καμιά απολύτως τιμή στους Έλληνες ψαράδες που έσωσαν κόσμο και κοσμάκη εκείνο το μοιραίο βράδυ απο τον ΠτΔ!!

Μαχμούτ, Αιγύπτιος ψαράς: «πήγα με την καρδιά μου. Όσους ανθρώπους έσωσα, το έκανα με την καρδιά μου. Δεν περίμενα κάτι. Αύριο θα περπατάω στον δρόμο Έλληνας. Δεν θα νοιώθω ότι με κοιτάνε σαν να είμαι ξένος. Έτσι κι αλλιώς νοιώθω Έλληνας γιατί έχω ζήσει πολλά χρόνια εδώ».

Ο Αιγύπτιος ψαράς Εμάντ ζει στη Νέα Μάκρη και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Παντρεύτηκε Ελληνίδα και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, μεταξύ των προσκεκλημένων στην εορταστική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν και οι Αιγύπτιοι ψαράδες ,συνομίλησαν με τον Τσίπρα  ,αλλά όχι οι Έλληνες ψαράδες

Ώς εδώ όλα καλά και μπράβο τους …Αλλά πόσοι Έλληνες Ψαράδες ,ιδιοκτήτες μικρών σκαφών και απλοί εθελοντές έσωσαν κόσμο και κοσμάκη εκείνο το μοιραίο βράδυ ;

Η Ελληνική Πολιτεία όχι μόνο δεν τους κάλεσε στο Προεδρικό …Αλλά ούτε καν τους ανέφερε ,σημεία των Καιρών και αυτά ; 

Πηγή ➤ veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου