Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΤΩΡΑ: Επίθεση σε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών σε περιπολικό της Αστυνομίας στα Εξάρχεια.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές έσπασαν τα τζάμια από το περιπολικό και έσπευσαν να τραπούν σε φυγή, τρέχοντας στα στενά των Εξαρχείων.

Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχτηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων, λίγα λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού.

Οι αντιεξουσιαστές, αφού έβγαλαν έξω τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν, στη συνέχεια προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο όχημα της ΕΛ.ΑΣ., χτυπώντας το με βαριά αντικείμενα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τράπηκαν σε φυγή, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί αστυνομικών.
 Φωτογραφία του περιπολικού που έγινε στόχος, λίγα λεπτά μετά την καταδρομική επίθεση.

1 σχόλιο:

  1. Ετσι στο ονομα της Δημοκρατιας που ο καθενας την μεταφραζει οπως θελει.......
    Και να γινουν συλληψεις την εξελιξη την ξερουμε .....θα τους πανε στην ΓΑΔΑ και μετα βολτα στην ευελπιδων και ακολουθως στα σπιτια τους.
    Τις περιουσιες του ελληνικου λαου αλλα και την ασφαλεια των οργανων δεν την αποζημειωνει καποιος απο αυτους τους μπαχαλακιδες, αλλα βρισκουν και τα κανουν με την ανοχη της εκαστοτε κυβερνησης και ηγεσιας.ΑΜΑΝ ΠΙΑ......... ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.....ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή