Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρός ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. που βρέθηκε σε χαράδρα στο Πάπιγκο



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Ο νεαρός αστυνομικός είχε εντοπιστεί το βράδυ απο το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής.

Είχε φτάσει στο καταφύγιο της Αστράκας μαζί με ένα φίλο και συνάδελφο του την Πέμπτη και χθες το πρωί επιχείρησαν ανάβαση στην κορυφή Αστράκα όταν ξαφνικά βρέθηκε στο κενο.

Ο άτυχος νεαρός αστυνομικός παρελήφθη νεκρός από το πλήρωμα του σούπερ πούμα και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πρόκειται για τον 26χρονο Αλέξανδρο Γκαμπλιώνη του Δημητρίου με καταγωγή από το Δενδροχώρι Τρικάλων.

Υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων στην Αθήνα και ένα διάστημα στη φρουρά υπουργού και τώρα ήταν αποσπασμένος στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν το χόμπι της ορειβασίας και στο σημείο που έπεσε στην χαράδρα, είχε σκοτωθεί ένας Άγγλος ορειβάτης.
Τα θερμά συλλυπητήρια απο ΕΛ.ΑΣ. στην οικογένεια του που δεν έχουμε λόγια να πούμε για αυτό το απρόοπτο συμβάν που έγινε να πώ δεν έχω λόγια λύπαμαι για το άνθρωπο και αδελφό όπου έφυγε τόσο άδικα και νέος θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης του Δημητρίου, ήταν ιδιαίτερα δραστήριο παιδί, έπαιζε πολλά χρόνια μπάσκετ σε ομάδες των Τρικάλων, ενώ λάτρευε την ορειβασία και πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Άγιον Όρος, έχοντας ως όνειρο να ανέβει στην κορυφή του Άθωνα .  Υπηρετούσε ως αστυνομικός στην Αθήνα, στην ομάδα ΔΙΑΣ.


Καλό ταξίδι αδελφέ καλό παράδεισο !!!


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΞΙΕΣ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΕΓΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή