Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΞΥΛΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ! «ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ» ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤ Πριν λίγο καιρό απαγορεύθηκε το τσιγάρο. ΟΚ. Συμφωνώ.
Βάλανε και ένα 4ψήφιο αριθμό όπου ο κάθε ένας καλεί και "δίνει"-ρουφιανεύει τον διπλανό του.
Δεν λέω ότι δεν είναι κακό το τσιγάρο. Είναι άλλο θέμα αυτό όμως, και άλλο θέμα το να "δίνεις" τον διπλανό σου.
Τώρα ήρθε η Αντικαρκινική Εταιρεία, και με... υφάκι δέκα καρδηναλίων λέει ότι το να ανάβεις τζάκι, το κάνεις διότι "θέλεις να δώσεις μια γραφικότητα στη ζωή σου". Ανήκουστα πράγματα!
Και προτείνει και νομοθετικές παρεμβάσεις! Για το τζάκι! Αν είναι δυνατόν!
Το τζάκι δηλαδή το ανάβεις διότι θες να νιώσεις γραφικός!
Και οσονούπω θα βάλουν και γι' αυτό έναν 4ψήφιο αριθμό όπου ο κάθε στερημένος και προβληματικός θα παίρνει και θα "δίνει" αυτόν που ανάβει τζάκι στη γειτονιά του!


Και οι γονείς μας, και οι παπούδες μας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και πέθαναν μέσα στο τζάκι, τι πάθανε;

Και λέω εγώ τώρα, είναι και εδώ πολλά τα λεφτά! Πολλά τα λεφτά που ξοδεύουν οι ασφαλιστικοί κολοσσοί ανά τον πλανήτη, οπότε, σου λέει, πάρτε μια ακόμη απαγόρευση, για να ξελασπώσουμε κι εμείς λίγο!
Και είδανε ότι πέσανε και οι πωλήσεις πετρελαίου τα τελευταία χρόνια, και σου λένε και οι πετρελαιακοί κολοσσοί, κάντε κάτι και για μας παιδιά, διότι θα πtωχεύσουμε! Και κοντεύει δύο ευρώ το πετρέλαιο, και μην καίτε τζάκι!

Και πάρτε και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όλα πλέον στο ρεύμα! Και μετά, κάποια στιγμή, θα πούνε "δεν υπάρχει επάρκεια ρεύματος, κόβουμε το ρεύμα δέκα ώρες την ημέρα για εξοικονόμηση" οπότε... σίγουρα θα πεθάνουν και μερικοί από το κρύο ή από το ότι δεν θα έχουν πού και πώς να αποθηκεύσουν τα προς το ζην, ... και μια χαρά θα ζει η Γκρέτα και θα πουλάει το παραμυθάκι της! Και οι λάθρο, μια χαρά θα παίρνουν τα επιδοματάκια τους και το σπιτάκι τους και το φαγητάκι τους και... το τζακάκι τους προφανώς!

Δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω τι ζούμε πλέον!

1 σχόλιο:

  1. Μηπως αυτοι οι κυριοι ζουνε σε αλλο πλανητη;μηπως δεν εχουνε μαθει οτι ο κοσμος υποφερη και δεν εχει χρηματα να αγοραση πετρελαιο;και αναβουνε τα τζακια για να ζεσταθουνε;Το δειθεν κρατος δεν ξερη που εχουνε φτασει την οικονομια της ελλαδας.ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή