Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Κέρκυρα – Πυροβολισμοί στη Δασιά με 3 νεκρούς.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Περίπου στις 11:30 π.μ. ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή της Δασιάς. Άμεσα στο σημείο έφθασαν Αστυνομικές Δυνάμεις και διαπιστώθηκε πως υπήρχαν 2 νεκροί. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Γάλλων που πυροβολήθηκε από έναν Έλληνα. Ο δράστης είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.



Το ζευγάρι Γάλλων διέμενε τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα και σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν οικονομικές – κτηματικές διαφορές με τον δράστη.


Νεότερη Ενημέρωση: Τρείς είναι οι νεκροί, από τους πυροβολισμούς στη Δασιά Κέρκυρας, ένα ζευγάρι Γάλλων κι ένας Έλληνας.


Αρχική Ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας, μετά το επεισόδιο πους συνέβη το πρωί της Κυριακής, μετά τις 11.30, όταν άγνωστος μέχρι στιγμής πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 2 άτομα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένο ένα ακόμα άτομο.


Το περιστατικό συνέβη απέναντι από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου