Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τρίπολη: Ανήλικοι έγδυσαν και λήστεψαν 15χρονο παιδί σε πλατεία – Συλλήψεις δραστών και γονέων



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Ανάστατη η Τρίπολη από την άγρια ληστεία με θύμα ένα 15χρονο αγόρι. Οι δράστες επιτέθηκαν σε δυο ακόμα ανήλικα παιδιά, από τα οποία απέσπασαν χρήματα…



Προβληματισμός στην Τρίπολη από τις συλλήψεις και τις αποκαλύψεις για τη δράση συμμορίας ανηλίκων. 

Οι 4 δράστες έβαλαν στο στόχαστρο ανήλικα παιδιά σε κεντρική πλατεία, με τις επιθέσεις τους να είναι διαδοχικές. Έφτασαν στο σημείο να γδύσουν ένα από τα θύματά τους, σε μια προσπάθεια να βρουν και να πάρουν τα χρήματα που είχε πάνω του. Ήδη οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τους 2 από τους 4 της συμμορίας.

 Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας και όλοι μαζί αναμένεται να οδηγηθούν σε εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, ένας 17χρονος Ρουμάνος, ένας 15χρονος Έλληνας (έχουν συλληφθεί) και δυο ακόμα ανήλικοι που αναζητούνται (ένας 15χρονος Έλληνας και ένας 15χρονος Αλβανός) επιτέθηκαν αρχικά σε έναν 15χρονο, βγάζοντάς του μερικά από τα ρούχα που φορούσε με σκοπό, να αφαιρέσουν αντικείμενα ή χρήματα που τυχόν έφερε πάνω του.


Στη συνέχεια επιτέθηκαν σε δυο ακόμα ανήλικα παιδιά, από τα οποία απέσπασαν με τη βία 30 ευρώ. Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρθηκαν και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best…

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο και τον 15χρονο, ενώ οι άλλοι δύο ανήλικοι αναζητούνται.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, μία 44χρονη, ένας 50χρονος και ένας 54χρονος, γονείς των ανήλικων παιδιών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου