Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη και η πεθερά του θύματος



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Συνελήφθη η σύζυγος του φερόμενου δράστη του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα, σήμερα, Κυριακή (25/2), η οποία, όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα, φέρεται να είχε καταλυτικό ρόλο στο αποτρόπαιο συμβάν.


Σε βάρος της συζύγου του 69χρονου δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Παράλληλα, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, η κατηγορούμενη ενώ εξελισσόταν η επίθεση κατά του 56χρονου δολοφονηθέντα γιατρού, φέρεται να φώναξε στον κατηγορούμενο ως δράστη και σύζυγό της “ριξ’ του, ριξ’ του”.


Σε βάρος του 69χρονου κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόσθεση και της οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Το χρονικό του εγκλήματος


Ο γιατρός άφησε προσωρινά τα δύο του παιδιά στον κουνιάδο του, καθώς έλειπε η σύζυγός του και πήγε να πάρει την κόρη του από κάπου για να επιστρέψουν μαζί.


Η οικογένεια του θύματος έμενε στον 1ο όροφο, στον 2ο όροφο έμενε ο αστυνομικός και στο ισόγειο ο ηλικιωμένος με την σύζυγό του. Όταν επέστρεψε ο γιατρός με την κόρη του, ο πεθερός του βγήκε έξω, τσακώθηκαν, άρπαξε μία καραμπίνα και τον πυροβόλησε, σωριάζοντάς τον νεκρό μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Ο αστυνομικός άκουσε την φασαρία και τους πυροβολισμούς, κάλεσε την Αστυνομία και έτρεξε κάτω. Σε κατάσταση σοκ και εκείνος προσπαθούσε να κρατήσει τα παιδιά και καλούσε τον πατέρα του να μείνει στο σημείο. Εκείνος ξεκίνησε περπατώντας με την καραμπίνα να φύγει, λέγοντας πως πάει να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και οι αστυνομικοί της πρώτης Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε στο σημείο, τον είδαν και τον ακινητοποίησαν.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 69χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες της τραγωδίας. Η καραμπίνα που κατείχε νόμιμα με κυνηγετική άδεια, κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς, όπως και η σύζυγός του, επέμειναν ότι είχαν διαφορές με το θύμα και πως δεν περνούσε μαζί του καλά το παιδί τους.


Στη γειτονιά κάνουν λόγο όλοι για το θύμα πως ήταν ένας καλός και αξιοπρεπής άνθρωπος και σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κανείς να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου