Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Η Porsche φορτωμένη με ναρκωτικά που «βούτηξε» στο λιμάνι του Πειραιά και μια άγνωστη δο λοφον ία!



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Στο σημείο που βρήκε φρικτό θάνατο ο 36χρονος Κρητικός Αντώνης Καρυώτης, τον οποίο έσπρωξαν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, την ώρα που πήγαινε να ανέβει στο πλοίο, με προορισμό το Ηράκλειο με αφορμή τις έρευνες που έγιναν ανακαλύφθηκε από το λιμενικό μια βυθισμένη Porsche που ανασύρθηκε από τον πυθμένα του λιμανιού στον Πειραιά όπου και βρέθηκε τμήμα οστού, που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε άνθρωπο!



Συγκεκριμένα, αφού έφυγε η λάσπη από το αυτοκίνητο, το οποίο πλύθηκε και ερευνήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ανακαλύφτηκε οστό, που κατά πάσα πιθανότητα είναι πέλμα ανθρώπου.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η Μαίρη Μπενέα η δαγκάνα του εκσκαπτικού μηχανήματος, μαζί με τα υλικά από το βυθό, ανέσυρε στην επιφάνεια το πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε, έρευνα για τον εντοπισμό πτωμάτων!


Ενημερώθηκε αμέσως ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θόδωρος Σακελλαρόπουλος, που είχε υπηρεσία, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί η "Πόρσε" στο Λιμενικό, καθώς ήταν γεμάτη λάσπη.

Αρχικά δεν ξεχώριζε ούτε το χρώμα του αυτοκινήτου, αλλά τελικά φάνηκε πως ήταν μία κόκκινη "Πόρσε".

Δύτες έπεσαν στο σημείο του λιμανιού, όπου ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, για να ψάξουν για την ύπαρξη πτωμάτων ή ανθρώπινων μελών, καθώς εικάζεται ότι, πρόκειται για δολοφονική ενέργεια.


Πηγή ➤https://www.epixirimatias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου