Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Χθές  12 Μαρτιου συνεργείο  απο αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου ενεργούσε Προληπτικά  Τροχονομικούς ελέγχους σε αυτοκίνητα,  μοτοσυκλέτες σε Κεντρικό   σημείο της Πόλης της ΡΟΔΟΥ μιας και τον τελευταίο καιρό τα  Τροχαία ατυχήματα έχουν γίνει απανωτά με αποτέλεσμα να τραυματίζονται σοβαρά νέα παιδιά, ακόμη & να χάνουν και την ίδια τους την ζωή.!

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες, και σε σημείο όπως προαναφέραμε παραπάνω Αστυνομικοί  της Τροχαίας εντόπισαν μια μοτοσυκλέτα  μικρού κυβισμού που επέβαιναν  2 νεαρά άτομα  σε ηλικία χωρίς κράνος, & χωρίς φώτα να κινούνται ύποπτα,  τους έκαναν  σήμα να σταματήσουν.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μόλις όμως  τους αντιλήφθηκε έστριψε απότομα προς την αντίθετη κατεύθυνση  για να τους αποφύγει και άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα απο το σημείο ελέγχων της Τροχαίας.!

Παρών ήταν και ένας Δικυκλιστής της Τροχαίας ΡΟΔΟΥ οπου παρακολουθούσε την κινήσεις των  νεαρών που απέφυγαν τον Τροχονομικό έλεγχο.

Ο Δικυκλιστής Υπαστυνόμος της Τροχαίας Ρόδου  που έχει υπηρετήσει  στην Ομάδα "Ζ" ως βετεράνος,  χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να τους ακολουθεί σε ικανή  κοντινή απόσταση  με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα  να τους ακινητοποιήσει μερικά εκατοντάδες μέτρα παρακάτω.

  Με  την συνδρομή των υπολοίπων συναδέλφων του, που έφτασαν αμέσως στο σημείο, έγινε σωματική έρευνα  στον συνεπιβάτη της μοτοσυκλέτας όπου βρέθηκε επάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Οδηγήθηκαν αμφότεροι στο Τμήμα Ασφαλείας Ρόδου.

 Ο οδηγός δεν κατείχε δίπλωμα, ο δε συνεπιβάτης έχει απασχολήσει  ξανά τις  διωκτικές αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Την  υπόθεση για διερεύνηση ανέλαβε  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΡΟΔΟΥ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του μπλόγκ μας "ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ" οι  έλεγχοι της Τροχαίας θα γίνουν πιο εντατικοί  και συχνότεροι σε πολλά σημεία της πόλης της ΡΟΔΟΥ.


Πηγή ➤ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου