Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Βρέθηκε πτώμα να επιπλέει στην θάλασσα με ένα βαρίδι δέκα κιλών στο πόδι του



ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Μια σορός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα το μεσημέρι της Κυριακής (02/06/2024) και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό.


 Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (02/06/2024) ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό και τους είπε πως βλέπει να επιπλέει μια σορός κοντά στην ακτή

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και ο άνδρας, γύρω στα 40-45 ετών, ανασύρθηκε . Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ήταν με τα ρούχα του (φορούσε φόρμα) και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας φέρει τατουάζ το οποίο θα βοηθήσει στην ταυτοποίησή του, ενώ φέρεται να βρισκόταν στο νερό τουλάχιστον για 20 ημέρες με αποτέλεσμα να «φουσκώσει» και να ανέβει στην επιφάνεια.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού: Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.


Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.


Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».


Όπως ανέφερε μια γυναίκα στο newsit.gr γύρω στις 5 το απόγευμα είδαν ασθενοφόρο και αστυνομία, αλλά δεν κατάλαβαν αρχικά γιατί, ενώ η σορός ήταν στην άκρη σε κάτι βράχια.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου