Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Αδιανόητο! Κλέφτης βούτηξε την αλυσίδα ηλικιωμένης σε live εκπομπήςΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στην παραλία Αλίμου, όπου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ ένας νεαρός «βούτηξε» την αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας.


Στο κανάλι του ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», ο δημοσιογράφος που έκανε ρεπορτάζ έμεινε άναυδος στο θέαμα της κλοπής. Ο Γιώργος Τσελίκας, ο κάμεραμαν και οι λίγοι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία Αλίμου έγιναν μάρτυρες του περισταικού. Ο νεαρός πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που εκείνη πήγαινε να μπει στη θάλασσα. 

Όταν ο δράστης έφτασε σε κοντινή απόσταση από την ηλικιωμένη, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα με ένα δυνατό τράβηγμα και αφού είδε ότι η αλυσίδα είναι στο χέρι του, άρχισε να τρέχει.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το είχαν τσεκάρει αυτοί», είπε η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Ο δημοσιογράφος που είδε τον δράστη να τρέχει με την αλυσίδα στο χέρι είπε: «Είμαι εδώ από τις 5 παρά το πρωί. Αυτός είχε και συνεργό, ήταν εδώ έκαναν βόλτες, σκέφτηκα κι εγώ ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο. Που να πάει το μυαλό μου».

Η ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας έχει ειδοποιηθεί και φτάνει στο σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου