Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, έχει προκληθεί φωτιά – Κλειστά και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίαςΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤Πανικός επικρατεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο σημείο της γέφυρα του Ισθμού μετά από ανατροπή βυτιοφόρου και φωτιά που προκλήθηκε μετά από έκρηξη.


Από την ανατροπή του βυτιοφόρου που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γεμάτο καύσιμα έχει πιάσει φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία ενώ ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Όπως ανακοίνωσε η τροχαία πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει και στην παλαιά εθνική Αθηνών Κορίνθου στο  ύψος των διοδίων Ελευσίνας με τα οχήματα να εκτρέπονται προς την Αθήνα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως δεν μπορούν να πλησιάσουν λόγω της φωτιάς.

Στο σημείο σύμφωνα με το korinthostv, ακούγονται συνεχώς εκρήξεις ενώ έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων και στα δυο ρεύματα της εθνικής.

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες και 9 οχήματα ενώ η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου